Friday, December 17, 2010

joulu ja CP-väki

CP-yhdistyksen joulujulkaisua selatessani huomasin mielenkiintoisen artikkelin Tiesitkö tätä joulusta? Siinä oli paljon historiaa. Liiton lehdestä löysin hauskan jutun, joka oli vanhan koulukaverini Riku-Ville Laurilan kirjoittama. Se oli nimeltään Kohti parempaa tulevaisuutta ja siinä mainittiin myös oikein kuvan kanssa kuuluisa rap-artisti Marko Signmark Vuoriheimo.

Wednesday, December 15, 2010

joulua

Joulukuun IT-lehti putkahti postiluukusta. Ensi kertaa tänä vuonna on rakennettu jouluseimi liikuntarajoitteisen näkökulmasta. Joulun sanoma on taiteilijan mukaan kuitenkin sama kuin tavallisessa seimessä. Huomasin myös artikkelin Ruskeasuolla sijaitsevasta vanhasta koulustani, joka on nyt 120-vuotias. Tunnen hyvin nykyisen rehtorin, Leena Airaksisen, edeltäjän.

Wednesday, December 08, 2010

joulu ja uimahallit

HIY:n Täyttä Elämää-julkaisussa oli juttua joulusta 1974. Itse en ollut silloin vielä olemassa, mutta historia on ollut suosikkiaineeni koulussa. VAU:n Vammaisurheilu-lehdessä taas oli asiallinen artikkeli esteettömistä uimahalleista. Muistan ikuisesti, miten minulle ja luokkakavereilleni kerrottiin, kuinka liukastuminen nimenomaan uimahallissa koitui laulaja Tapio Rautavaaran kohtaloksi vuonna -79.

Friday, December 03, 2010

joulukuu ja Tukilinja

SVY:n Tukilinja-lehti tipahti jälleen postiluukusta. Siinä oli mainittu kulttuurimatinea Kulttuuripaja ELVIS:ssä, joka on mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu. Muun muassa Pepe Willberg oli esiintynyt siellä Los Hermos Bandin solistina.